A- A+
Ontwikkeltafel Jeugd 7 juni 2019

Ontwikkeltafel Jeugd 7 juni 2019

Beste Zorgaanbieders,

Aanstaande vrijdag 7 Juni vindt de ontwikkeltafel Jeugd plaats in het oude stadhuis op de Markt in Maastricht. De deelnemers die fysiek aanwezig zijn bij deze ontwikkeltafel hebben hier reeds een uitnodiging voor ontvangen. Voor de overige zorgaanbieders zal de virtuele OT weer opengesteld worden.

Tijdens deze OT staan de contractstukken (DVO en haar bijlagen) centraal en worden de resultaten van de werkgroepen Bekostiging Jeugd besproken i.v.m. de tarieven voor 2020. Het uitgangspunt voor de inkoop 2020 is dat dit een beleidsarm jaar zou zijn. Vanuit dit uitgangspunt is de inzet voor de contractaanpassingen voor 2020 (het doel van proces van de OT’s 2019) dan ook beleidsarm ingestoken en vooral gericht op verfijning van de afspraken waar nodig. De DVO Jeugd werd afgesloten voor de duur van 4 jaar (2019 – 2022) en de DVO Verblijf voor de duur van 2 jaar (2019-2020). Hierop zullen dus geen aanpassingen plaatsvinden. Daarnaast is er een aantal algemene verbeteringen nodig naar aanleiding van de ervaringen die we afgelopen jaren hebben opgedaan. De bijlagen zijn verbeterd en geactualiseerd.

De stukken worden a.s. vrijdag 7 juni 2019 na de ontwikkeltafel gepubliceerd op deze website. Het uitgebreide verslag van de ontwikkeltafel volgt circa een week later.
U kunt hier virtueel op reageren tot 21 juni 2019 via ons e-mailadres inkoopteamSD@maastricht.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens het kernteam Zorginkoop