A- A+
Actueel

Actueel

Ontwikkeltafel Jeugd 13 september 2019 Algemeen, Geen categorie

Op vrijdag 13 september 2019 heeft de extra ingelaste Ontwikkeltafel Jeugd plaatsgevonden. Onderstaand vindt u de agenda, bijlagen en de presentatie over de tarieven Jeugd 2020 van deze OT.

Het uitgebreide verslag van de Ontwikkeltafel Jeugd van 13 september 2019 volgt over circa een week.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “Virtuele Ontwikkeltafel”.

Lees meer

Nieuwsbrief Inkoopteam Sociaal Domein Juni 2019 Algemeen, Geen categorie

Bijgevoegd vind u de Nieuwsbrief Juni 2019 van Inkoopteam Sociaal Domein.

Neem bij vragen of onduidelijkheden contact met ons op via inkoopteamSD@maastricht.nl of bel met 06 – 11 11 28 70 bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 16:30 uur.

Lees meer

Expertteam Jeugdhulp Zuid-Limburg Algemeen, Geen categorie

Als consulent van de gemeente of medewerker in de jeugdhulp of bij de GI kun je merken dat de hulp aan een kind of jongere soms vastloopt. Terwijl soms wel al duidelijk is welke hulp nodig is en wat er moet gebeuren. Als je zelf al het mogelijke hebt gedaan dan kun je de hulp inschakelen van het Expertteam Jeugdhulp Zuid-Limburg.

Lees meer

Ontwikkeltafel Jeugd 7 juni 2019 Algemeen, Geen categorie

Beste Zorgaanbieders,

Op vrijdag 7 en 21 juni 2019 heeft de ontwikkeltafel Jeugd plaatsgevonden.

Omdat het niet is gelukt om gedurende de ontwikkeltafel Jeugd van 7 juni alles te bespreken, heeft er een vervolg plaatsgevonden op vrijdag 21 juni 2019.

Zoals gebruikelijk kunnen de aanbieders die niet bij dit overleg aanwezig zijn geweest reageren via de “virtuele ontwikkeltafel”.

Lees meer

Aankondiging marktconsultatie jeugdzorg residentieel Algemeen, Geen categorie

In het kader van het inkooptraject voor de jeugdzorg residentieel, organiseren wij een marktconsultatie op donderdag 20 juni aanstaande. Voor nadere informatie inzake de marktconsultatie verwijzen wij u naar de website www.negometrix.nl en tendernummer 123786.

Lees meer